Πλοίο «Σαμαριά»: Στοίβαξαν 76 πρόσφυγες στο γκαράζ για το δρομολόγιο από Γαύδο– Έκρηξη οργής από τους επιβάτες (βίντεο)

Εικόνες που δεν τιμούν κανέναν εκτυλίχθηκαν στο πλοίο «Σαμαριά» όπου 76 πρόσφυγες που είχαν βγει στη Γαύδο όπου και δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες, στοιβάχτηκαν στο γκαράζ του πλοίου για τη διαδρομή μέχρι την Κρήτη.

Οι 76 πρόσφυγες όπως καταδεικνύουν τα βίντεο και οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα είναι καθισμένοι στο πάτωμα του γκαράζ ανάμεσα σε ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα και φορτηγά.

Οι επιβάτες που ανέβαιναν στο πλοίο «Σαμαριά» εξοργίστηκαν όταν βρέθηκαν μπροστά σε αυτές τις εικόνες ντροπής και άρχισαν να διαμαρτύρονται προς το πλήρωμα του πλοίου.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΑΥΔΟΣ ΓΚΑΡΑΖ ΠΛΟΙΟΥ

 «Φέρτε τους πάνω. Αφήστε τους πάνω. Βάλτε εμάς κάτω. Να αδειάσει το κατάστρωμα τώρα», ακούγονται να λένε επιβάτες προς το πλήρωμα.

Οι 76 πρόσφυγες έφτασαν στη Γαύδο, με τρεις βάρκες, τις πρωινές ώρες της Τρίτης (20/8) και αποβιβάστηκαν στο νησί με τη βοήθεια ψαράδων.

Όπως είχε αναφέρει η δήμαρχος , Λίλιαν Στεφανάκη,  οι πρόσφυγες ήτανε όλοι καλά στην υγεία τους και το μεσημέρι με το πλοίο της γραμμής θα μεταφέρονταν στα Σφακιά για τις προβλεπόμενες διαδικασίες και από εκεί στα Χανιά για φιλοξενία μέχρι την αναχώρηση τους για δομή της Αθήνας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί